La Caixa -  Barcelona
 
Palau Sant Jordi - Barcelona
 
Caja de Madrid - Barcelona

Telf. +34 932 384 602

 

Barcelona (Spain)

contactar milian@milian.cat

LA NOSTRA EMPRESA

La nostra oficina d'enginyeria es va formar l'any 1988, al associar-se tres enginyers i un arquitecte, amb més de 10 anys d'experiència en el Disseny de Projectes i Direcció d'obra de les instal·lacions que necessiten els edificis actuals, dissenyant els sistemes d'electricitat, il·luminació, climatització, fontaneria, seguretat, fins les comunicacions més ràpides via fibra òptica, etc.

Hem realitzat varies obres singulars com pot ser el PALAU SANT JORDI a Barcelona i el PAVELLÓ DE LA NAVEGACIO per a la EXPO-92

Treballem en el sector terciari, així com a la indústria i també en la rehabilitació i conservació d'edificis històrics com pot ser la Portalada del MONESTIR DE SANTA MARIA DE RIPOLL del Segle XI, que es manté climatitzada constantment per evitar el deteriorament de la pedra per l'excés de humitat.

Hem rebut diversos premis sobre dissenys innovadors i d'estalvi d'energia.

Recentment la entitat d'estalvi "La Caixa de Pensions de Barcelona" ens va encarregar la AUDITORIA i REFORMA de les instal·lacions de CLIMATITZACIÓ del seu CENTRE DE CÀLCUL amb 6.000 oficines connectades en temps real a aquest centre.

El prop-passat octubre de 1997 varem ser escollits per a la realització dels projectes de les instal·lacions del NOU HOSPITAL DE SANT PAU amb el despatx d'Arquitectes Bonell & Gil i a l'any 2004 estem realitzant la Direcció d'Obra de les mateixes.

Actualment estem realitzant la Direcció d'Obra de les instal·lacions del nou MUSEU DE LA CIÈNCIA de "La Caixa", després de ser escollits com la millor Enginyeria pel projecte de les instal·lacions.

       Josep Mª Miliàn es professor del curs de post-grau "MASTER DE CLIMATITZACIÓ" de la U.P.C. a Barcelona i a Terrassa.

MILIAN ENGINYERS, SL   -   Enginyers consutors -  Barcelona
  Tel:+34 932 384 602   -   milian@milian.cat   -   contactar   -   ® 2004